bg

Kookclub oktober2014

Aperitief Moonshine

voor 8 personen:

alles goed mengen met ijs
als garnituur de mandarijnen en citroensstukjes

 

 

 ingredienten: 8p
250 cl gembersiroop
1.500cl appelsap
200 cl amaretto
170 cl cachaca
200 cl tequila
sap van 2 citroenen
2 mandarijen
1 citroen

Voorgerecht : Rostie met boschampignons

voor 4 personen
aardappelen schillen,raspen,+1 eierdooier ,p&z in warme pan + olie en bakken afbakken in oven 5 min 180 °
eitjes vooraf pocheren, mouseline klaarzetten, gesneden bieslook,boschampginons versnijden, kort opbakken inboter ,look,p&z
en dresseren

 

 

 ingredienten :
250 gr boschampigons
4 eieren
2 grote aardappelen
1 ei
1/2 citroen
150 gr boter
bieslook

Hoofdgerecht : Pladijsfilet met langoustines en aubergine

voor 4 personen
pladijsfilet pareren,plat slaan p&z
langoustines pellen,hakken,p&z
krielaardappelen opzetten,koken,pellen en opbakken in boter
pladijsfilet opvullen met farce en bestrijken met puree van aubergine.

puree aubergine :  
aubergine pellen,verscnijden,p&z,olijfolie,look
koken en pureren

Waterkers opkoken in gezouten water,schrikkenin koud water,pureren,p&z opwarmen met boter

witloof versnijden en laten carameliseren

Pladijsfilet 8 min in warme oven 

 

 

 ingredienten :
200 gr. langoustines
8 pladijsfilet
250 gr aardappelen
1/2 aubergine
1 bond waterkers
200 gr witloof


Nagerecht : Krokant buideltje met peer en geitenkaas

voor 4 personen:
kleine conference-peren schillen,pocheren in vanille,water en citroen. laten uitlekken, in 2 versnijden, uithollen,geitekaas +honing in de appel,deksel erop, in kleine potjes plaatsen, filodeeg +wasknijper.  10 min in oven op 180°

 

 

 ingredienten :
4 peertjes
100 gr.geitekaas
honing
brickdeeg

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag